Helemaal Bedoodled®

Do like our doodles do; smile and the world smiles to you

Ben je nu helemáál Bedoodled

 

Het boek "Ben je nu helemáál Bedoodled" (ISBN 978-90-820956-0-9) is het eerste boek uit de Bedoodled-series en een echte musthave voor labradoodle-lovers. Het staat vol met lachwekkende, leerzame en ontroerende momenten vanuit het eerste jaar met onze Australian Labradoodle genaamd Twist. Het is een boek van doodle-liefhebber tot doodle-liefhebber. Geen do's of don'ts maar gewoon herkenbare ervaringsverhalen. Daarnaast vind je natuurlijk ook vele paginagrote foto's van Twist en verschillende andere Australian Labradoodles om heerlijk bij weg te dromen. Een musthave voor iedereen die wat meer wil weten over deze populaire honden, voor wie zelf eigenaar is of degenen die op het punt staan om een pup aan te schaffen. 

 

Iedereen die nog geen Australian Labradoodle kent moet ik waarschuwen: 
pas op, want het doodle-virus ligt op de loer!  

 

Het boek is makkelijk leesbaar doordat er niet vanuit een specialisme gesproken wordt maar van doodle-lover tot doodle-lover. Ik ben namelijk geen fokker, geen gedragsdeskundige, geen dierenarts, geen specialist. Ik ben "gewoon" een eigenaar van twee Australian Labradoodles en fan van de Labradoodle in het algemeen. 
Het boek is tot stand gekomen omdat ik helemaal 'Bedoodled' ben geraakt van onze Twist en onze belevenissen inspireerde me tot het opschrijven ervan; eerlijke en herkenbare verhalen vanuit het eerste doodle-jaar.

Na het lezen van mijn boek weet je ongeveer wat je kunt verwachten als je een pup neemt, en als je al een labradoodle hebt dan zul je waarschijnlijk met een lach en een traan terug lezen wat je zelf ooit hebt mee gemaakt. Heerlijke verhalen om te lezen voor iedereen die wat meer wil weten over deze honden of voor wie verzot is op zijn eigen Labradoodle.


*De boeken zijn helaas niet meer leverbaar.
Er zijn voor de liefhebber nog wel een paar exemplaren beschikbaar via Bol 


 All rights reserved©  -  Helemaal Bedoodled®