Helemaal Bedoodled®

Do like our doodles do; smile and the world smiles to you

Hopeloos Bedoodled

Met onze tweede Labradoodle Djazz kon ook een nieuw boek niet uitblijven... Eind 2015 kwam er het tweede boek van de Bedoodled-series: Hopeloos Bedoodled (ISBN 978-90-820956-1-6). 


Droom jij ook weleens van een tweede hond maar vraag jij je af of dit een goede keuze zou zijn? 
Of heb je meerdere honden en ben je benieuwd hoe dat bij een ander gaat? In dit boek kun je genieten van ervaringsverhalen met onze twee geweldige Australian Labradoodles. Allereerst kun je lezen hoe het Twist vergaan is en hoe hij zich heeft ontwikkeld tot een mooie labradoodle-man. Ik neem je vervolgens mee als het toch weer begint te kriebelen en hoe onze wens voor een tweede Labradoodle is gegroeid en hoe het is gegaan toen we uiteindelijk Djazz erbij mochten krijgen.

We zoomen in op het leven met meerdere honden in een huishouden. Welke overwegingen hebben we gemaakt? Hoe gaat dat met twee, en wat zijn de leuke en misschien ook wel de lastige momenten? Wat vraagt dat van jou als baasje? Verandert de band die je hebt met de oudste hond? Zien ze jou als baasje nog wel staan of zijn ze alleen nog gericht op elkaar? Voeden ze elkaar op? Allemaal vragen die iedereen die een tweede hond overweegt, zal herkennen. Dit boek is, net als het eerste, geen “doodle-bijbel” en ik ben geen deskundige. Onze ervaring is geen leidraad voor hoe het altijd zal gaan, want iedere hond is anders, ieder gezin is anders en iedereen ervaart een situatie anders. Maar het zijn wel de eerlijke ervaringsverhalen over ons avontuur.

Natuurlijk kun je ook weer genieten van vele mooie foto’s van Twist & Djazz en van andere Australian Labradoodles. 

 

 

* De boeken zijn niet meer leverbaar.
Er zijn voor de liefhebber nog wel een paar exemplaren beschikbaar
 via Bol

 All rights reserved©  -  Helemaal Bedoodled®